Doe mee aan de Global Day of Solidarity!

Twee maanden in voorarrest: dat is de realiteit voor 28 actievoerders en twee journalisten die de aandacht vestigden op olieboringen in het Russische deel van het Noordpoolgebied. Dat ze voor hun recht op protest moeten zitten, is de wereld op zijn kop. Steek de Arctic 30 een hart onder de riem en kom zaterdag 5 oktober naar Den Haag voor de Global Day of Solidarity, die op 53 plaatsen over de hele wereld plaatsvindt.

Kom ook!

Neem mee: iets om herrie mee te maken: toeters, fluitjes, pannen, etc. Wij verstrekken handboeien die je kunt omdoen als je wilt. Daarmee dragen we de volgende boodschap uit: als het beschermen van de Noordpool een misdaad is, dan zijn we allemaal schuldig.

Meld je nu aan via Greenwire of Facebook. Daar vind je ook aanvullende informatie over het programma van de Global Day of Solidarity. Meer informatie over de voorgeschiedenis vind je hier.

Vredesduiven

Door zaterdag aanwezig te zijn, ben je daadwerkelijk een steun in de rug voor de dertig mensen die onterecht in een Russische cel zitten. Op papieren vredesduiven kun je een boodschap voor hen achterlaten. Wij zorgen dat deze bij hen terechtkomen.

Kun je zaterdag niet in Den Haag zijn? Laat een reactie achter!

Laat hieronder een reactie achter voor één of meerdere mensen van de Arctic 30. Wij printen deze dan op de vredesduiven en nemen deze mee naar de bijeenkomst. Daarna sturen we ze op naar de Arctic 30. Alvast bedankt voor je steun!