Veelgestelde vragen

 

Wat is GPM?

GPM is het magazine van Greenpeace. Het verschijnt per post en sinds september 2011 ook in deze digitale vorm.

 

Hoe kan ik me abonneren op GPM online?

Klik hier voor een abonnement. Je krijgt dan een e-mail zodra de nieuwe editie online is.

 

Hoe vaak verschijnt de online versie van GPM?

4 keer per jaar. Meld je hier aan om een e-mail te krijgen als het volgende nummer er is.

 

Krijg ik het papieren magazine dan niet meer?

Als je je via MyGreenpeace aanmeldt voor een abonnement op GPM online, dan ontvang je het blad niet meer per post. Daarmee help je het milieu. Want ook al stellen we natuurlijk zeer strenge eisen aan ons papieren magazine, we ontkomen niet aan de productie van (gerecycled) papier, het gebruik van inkt, printen en transport. Het digitale magazine is te lezen op de Greenpeace-website en die wordt ondersteund door servers die op groene stroom draaien.

 

Hoe kan ik me afmelden voor GPM online?

Als je een abonnement hebt, kun je je via MyGreenpeace weer afmelden. Ga naar ‘Magazine online of per post ontvangen’ en kies voor ‘Geen magazine’. Daarnaast staat er een afmeldlink in iedere e-mail die je krijgt als er een nieuw magazine is verschenen.

 

Is de informatie altijd up to date?

De inhoud van GPM is correct en volledig tot de datum van publicatie. Na publicatie kan de informatie verouderd zijn. Voor de laatste stand van zaken verwijzen we je naar onze website www.greenpeace.nl.

 

Hoe zit het eigenlijk met de CO2-uitstoot van dit online magazine?

Een online magazine kost stroom, en veroorzaakt dus CO2-uitstoot. Maar over het geheel genomen is een online versie veel minder milieubelastend dan een gedrukte versie. Ook al stellen we natuurlijk zeer strenge eisen aan ons papieren magazine, we ontkomen niet aan de productie van (gerecycled) papier, het gebruik van inkt, printen en transport. Het digitale magazine is te lezen op de Greenpeace-website en die wordt ondersteund door servers die op groene stroom draaien.