magazine / juni 2015

Terugblik supportersdagen

Supportersdag

Supportersdag

© Greenpeace / Marten van Dijl / Greenpeace

Een zonnige NSDM-werf en een aangekleed pand waren het decor voor de allereerste Greenpeace-supportersdagen. Een weekend lang stond het kantoor van Greenpeace Nederland open voor onze achterban en hun familie en vrienden. Was jij erbij? Bekijk hier de ‘Shellfies’ van de Noordpoolbeschermers.

Voor waaghalzen en wijsneuzen
Meevaren in een Greenpeace-rubberboot varen en dan ook nog even zelf mogen sturen! Voor veel (jonge én oude) bezoekers van de Greenpeace-supportersdagen was dat al het hoogtepunt van de dag. In het Tokkeltje werden bijenhotels gemaakt en recyclebeesten geknutseld met afvalmateriaal. Echte waaghalzen klommen, onder begeleiding van het actieteam, de nok in. Wie juist de diepte in wilde, kon terecht bij de workshops, debatten en het filmprogramma.

Bedankt!
De Greenpeace-supportersdagen zijn een nieuw initiatief. Een wederzijdse kennismaking en kennisuitwisseling als cadeautje aan onze donateurs, online actievoerders en andere supporters. Wij vonden het een geweldige ervaring waarvoor we je graag bij deze willen bedanken. We hopen natuurlijk je bij de volgende dagen weer te ontmoeten. Wil je een mailtje krijgen wanneer het zover is? Meld je dan hier aan.