Cookies helpen ons om jou beter over ons werk (en acties) te informeren. Wil je meer informatie?

Kom werken bij Greenpeace

Doen waar je hart ligt samen met een enthousiast, professioneel team. Dat is de kern van werken bij Greenpeace. Ben jij onze nieuwe collega?

Wij gaan uit van de kracht van verschillen in geaardheid en achtergrond van onze medewerkers, ook zelfredzame mensen met een beperking zijn welkom om te solliciteren. Greenpeace streeft naar een divers personeelsbestand met een evenwichtige vertegenwoordiging in leeftijd, geaardheid, validiteit en etnische achtergrond.

Wil jij werken bij het Nederlandse kantoor van Greenpeace in Amsterdam? Kijk dan hieronder of er een vacature is die bij jou past. Meer informatie over de organisatie lees je hier.

 

Wil je op een van onze schepen werken? De voertaal aan boord is Engels en vacatures zijn te vinden op de website van Greenpeace International.

 

Actief als vrijwilliger

Je kunt op verschillende manieren actief zijn als vrijwilliger voor Greenpeace. Klik hier om te zien hoe je als vrijwilliger aan de slag kunt.

Working for Greenpeace International

Greenpeace International is also located in Amsterdam. Unlike the Dutch office, the main spoken and written language here is English. To apply for vacancies at Greenpeace International in Amsterdam or worldwide, please click here. Here you will also find vacancies for our ships department at Greenpeace International.